Marry me chick
- 0 / 5
Mit bud på den virale ret Marry me Chicken, her naturligvis i en plantebaseret udgave. De anvendte filet pieces er
Svampe-ris-deller
- 0 / 5
Plantedeller lavet med brune ris og markchampignoner. Gode på rugbrød eller med en god salat.
Plante-bolognese
- 0 / 5
Plantebaseret bolognesesauce til pasta. Her i en version med røde linser og solsikkekerner, men disse kan nemt byttes ud, ligesom
Rugbrød med falafel
- 0 / 5
Rugbrød med falafel – et overset stykke smørrebrød! Har du lavet en portion falafler – <a href=”https://plantefar.dk/recipe/falafel/”>https://plantefar.dk/recipe/falafel/</a> – så prøv et
Gochujang sauce
- 0 / 5
Koreansk gochujang sauce. Nyd den på den koreanske ret bibimbap, eller på næsten hvad som helst du ellers ville bruge
Tærte med porre og gulerødder
- 0 / 5
Plantebaseret tærte med porre og gulerødder. Tærtemassen er her lavet af en blanding af silken tofu og cashewnødder. Pynt f.eks.
Spaghetti a la Carbonara
- 0 / 5
Spaghetti a la Carbonara er et vegansk alternativ til den klassiske ret. Her anvendes blandt andet røget tofu til at
Bagte cherrytomater
- 0 / 5
Små langtidsbagte cherrytomater med balsamico. Lækre som tilbehør til brunch, ovenpå et stykke smørrebrød eller bare som en snack.