- Cuisine: Thailandsk
- Difficulty: Medium
- 34 gange set
-
Forberedelse30 min.
-
Tilberedning30 min.
-
Portioner6
-
Portions størrelseN/A
Thailandsk massaman curry lavet med masser af kartofler, lidt sødekartofler samt veganske filetstykker (Hälsans kök). Kartofler er virkelig godt i denne ret, og derudover kan øvrige grøntsager varieres i det uendelige. Find en plantebaseret massaman karrypasta eller lav den selv for ekstra krydret smag.
Spis retten med ris og pynt eventuelt med peanuts og frisk koriander
Ingredients
Massaman curry
Directions
Steg hakket løg i sesamolie. Tilsæt fint hakket hvidløg efter et par minutter. Når hvidløgene har fået et minuts tid tilsættes filetstykkerne. Steg til de har fået lidt farve.
Tilsæt nu massaman karrypastaen og lad den stege et minuts tid. Tilsæt dernæst grøntsagsbouillon, muskat, limesaft, palmesukker, peanutbutter og soya, og rør det hele godt sammen.
Tilsæt kokosmælk, samt kartofler og søde kartofler i mundrette bidder. Kog op og lad retten simre ca. 15 minutter til kartoflerne er kogt uden at blive udkogte. Server med ris.
You May Also Like
Massaman Curry
Ingredients
Massaman curry
Follow The Directions
Steg hakket løg i sesamolie. Tilsæt fint hakket hvidløg efter et par minutter. Når hvidløgene har fået et minuts tid tilsættes filetstykkerne. Steg til de har fået lidt farve.
Tilsæt nu massaman karrypastaen og lad den stege et minuts tid. Tilsæt dernæst grøntsagsbouillon, muskat, limesaft, palmesukker, peanutbutter og soya, og rør det hele godt sammen.
Tilsæt kokosmælk, samt kartofler og søde kartofler i mundrette bidder. Kog op og lad retten simre ca. 15 minutter til kartoflerne er kogt uden at blive udkogte. Server med ris.
Leave a Review