Massaman Curry

massaman curry
massaman curry
massaman curry
  • Forberedelse
    30 min.
  • Tilberedning
    30 min.
  • Portioner
    6
  • Portions størrelse
    N/A

Thailandsk massaman curry lavet med masser af kartofler, lidt sødekartofler samt veganske filetstykker (Hälsans kök). Kartofler er virkelig godt i denne ret, og derudover kan øvrige grøntsager varieres i det uendelige. Find en plantebaseret massaman karrypasta eller lav den selv for ekstra krydret smag.

Spis retten med ris og pynt eventuelt med peanuts og frisk koriander

Ingredients

Massaman curry

Directions

Step1

Steg hakket løg i sesamolie. Tilsæt fint hakket hvidløg efter et par minutter. Når hvidløgene har fået et minuts tid tilsættes filetstykkerne. Steg til de har fået lidt farve.

Step2

Tilsæt nu massaman karrypastaen og lad den stege et minuts tid. Tilsæt dernæst grøntsagsbouillon, muskat, limesaft, palmesukker, peanutbutter og soya, og rør det hele godt sammen.

Step3

Tilsæt kokosmælk, samt kartofler og søde kartofler i mundrette bidder. Kog op og lad retten simre ca. 15 minutter til kartoflerne er kogt uden at blive udkogte. Server med ris.

Download PDF

You May Also Like

Leave a Review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X