Aftensmad

Plante-bolognese

  • 0 / 5

Plantebaseret bolognesesauce til pasta. Her i en version med røde linser og solsikkekerner, men disse kan nemt byttes ud, ligesom der kan tilsættes næsten enhver

Tærte med porre og gulerødder

  • 0 / 5

Plantebaseret tærte med porre og gulerødder. Tærtemassen er her lavet af en blanding af silken tofu og cashewnødder. Pynt f.eks. med radisespirer.

Falafel

  • 0 / 5

Falafel – den formodentlig oftest serverede plantedelle. Super lækker i hjemmelavet udgave, men kræver lidt planlægning, da kikærterne gerne skal ligge i blød i et

Spaghetti a la Carbonara

  • 0 / 5

Spaghetti a la Carbonara er et vegansk alternativ til den klassiske ret. Her anvendes blandt andet røget tofu til at give den røgede smag og

Bagt aubergine med tomatsauce

  • 0 / 5

Bagt aubergine med tomatsauce – passer fint til en salat med quinoa eller bulgur, eller spis dem med ris og ekstra tomatsauce.

Pad thai

  • 0 / 5

Pad thai er den klassiske ret med stegte risnudler, masser af bønnespirer og finthakkede peanuts, og her tilsat smulret tofu.

Squash pasta med salvie

  • 0 / 5

The doner is a Turkish creation of meat, often lamb, but not necessarily so, that is seasoned, stacked in a cone shape, and cooked slowly

X