Massaman Curry
- 0 / 5
Thailandsk massaman curry lavet med masser af kartofler, lidt sødekartofler samt veganske filetstykker (Hälsans kök). Kartofler er virkelig godt i denne ret, og derudover kan øvrige grøntsager varieres i det uendelige. Find en plantebaseret massaman karrypasta eller lav den selv for ekstra krydret smag. Spis retten med ris og pynt
Marry me chick
- 0 / 5
Mit bud på den virale ret Marry me Chicken, her naturligvis i en plantebaseret udgave. De anvendte filet pieces er fra Hälsans Kök. De kan sagtens erstattes af andre varianter, eller brug ekstra kikærter eller bønner i stedet. Tilsæt eventuelt 1 dl. vegansk parmesan. Spis med ris, pasta eller foccaciabrød.
Svampe-ris-deller
- 0 / 5
Plantedeller lavet med brune ris og markchampignoner. Gode på rugbrød eller med en god salat.
Plante-bolognese
- 0 / 5
Plantebaseret bolognesesauce til pasta. Her i en version med røde linser og solsikkekerner, men disse kan nemt byttes ud, ligesom der kan tilsættes næsten enhver grøntsag. God med tørristede peanuts og sprøde spirer som pynt.
Rugbrød med falafel
- 0 / 5
Rugbrød med falafel – et overset stykke smørrebrød! Har du lavet en portion falafler – <a href=”https://plantefar.dk/recipe/falafel/”>https://plantefar.dk/recipe/falafel/</a> – så prøv et par stykker på en skive godt rugbrød med rucola, chilisauce og radisespirer hvis det skal være stærkt på alle mulige måder.