Plante-bolognese

  • Forberedelse
    15
  • Tilberedning
    30
  • Portioner
    8
  • Portions størrelse
    N/A

Plantebaseret bolognesesauce til pasta. Her i en version med røde linser og solsikkekerner, men disse kan nemt byttes ud, ligesom der kan tilsættes næsten enhver grøntsag. God med tørristede peanuts og sprøde spirer som pynt.

Ingredients

Plantebolognese

Directions

Step1

Pil løg og hvidløg. Skær løget i kvarte. Kom begge slags løg i en foodprocessor og hak dem til små stykker. Kom dem i en stor gryde med et par spsk. olie og steg fem minutter.

Step2

Skræl gulerødderne og skær dem over et par gange. Kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.

Step3

Rens champignongerne, gerne mark-champignon, kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.

Step4

Tilsæt hakkede tomater til gryden. Hak solsikkekernerne i foodprocessoren, og tilsæt dem og resten af ingredienserne til gryden. Lad retten simre i en halv times tid, og kog den ønskede slags pasta imens.

You May Also Like

Leave a Review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X