- Cuisine: Thailandsk
- Difficulty: Easy
- 106 gange set
-
Forberedelse15 min.
-
Tilberedning20 min.
-
Portioner4
-
Portions størrelseN/A
Pad thai er den klassiske ret med stegte risnudler, masser af bønnespirer og finthakkede peanuts, og her tilsat smulret tofu.
Ingredients
Pad thai
Pad thai sauce
Directions
Kog nudlerne efter anvisning på posen.
Forbered pad thai saucen ved at blande ingredienserne godt sammen
Smuldr tofuen og steg den sprød i lidt olie.
Forbered peanuts og lime. Peanuts hakkes fint i minihakker til de er i fine stykker, men ikke så meget at de bliver til mel. Skær lime i både.
Skær gulderødder i fine stave. Skær forårsløg i tynde skiver. Steg begge dele i en wok i olie i et par minutter. Tilsæt de kogte nudler og steg et par minutter mere. Tilsæt bønnespirer og pad thai saucen. Rør godt rundt og steg videre 5 minutter. Bland tofuen i og vend godt rundt.
Anret på tallerkener og pynt med ekstra friske bønnespirer, samt peanuts og limebåde.
You May Also Like
Pad thai
Ingredients
Pad thai
Pad thai sauce
Follow The Directions
Kog nudlerne efter anvisning på posen.
Forbered pad thai saucen ved at blande ingredienserne godt sammen
Smuldr tofuen og steg den sprød i lidt olie.
Forbered peanuts og lime. Peanuts hakkes fint i minihakker til de er i fine stykker, men ikke så meget at de bliver til mel. Skær lime i både.
Skær gulderødder i fine stave. Skær forårsløg i tynde skiver. Steg begge dele i en wok i olie i et par minutter. Tilsæt de kogte nudler og steg et par minutter mere. Tilsæt bønnespirer og pad thai saucen. Rør godt rundt og steg videre 5 minutter. Bland tofuen i og vend godt rundt.
Anret på tallerkener og pynt med ekstra friske bønnespirer, samt peanuts og limebåde.
Leave a Review