Svampe-ris-deller

  • Forberedelse
    30
  • Tilberedning
    15
  • Portioner
    4
  • Portions størrelse
    N/A

Plantedeller lavet med brune ris og markchampignoner. Gode på rugbrød eller med en god salat.

Ingredients

Svampe-ris-deller

Directions

Step1

Rens champignonerne og hak dem i en minihakker eller food processor, til de er i små stykker. Hak dem gerne i små portioner for at undgå, at nogle af dem bliver hakket for meget. Hak hvidløg og spinat. Steg hvidløg og svampe i lidt olie til svampene har afgivet deres væde. Tilsæt spinat og steg et par minutter.

Step2

Hak hørfrø i f.eks. en kaffekværn og kom dem i en halv dl. vand. Kom svampeblandingen i en skål og bland ris (100 g tørvægt), havregryn, mel, salt og cayennepeber samt hørfrøblandingen i. Rør farsen sammen. Kom ekstra mel i hvis den er for våd og ekstra vand hvis den er for tør. Sæt farsen til afkøling en halv time i køleskabet.

Step3

Form dellerne – brug ca. en spsk. til hver og tryk dem lidt flade. Steg dellerne på en pande i lidt olie, og vend dem gerne flere gange undervejs. Steges samlet 12-15 minutter.

You May Also Like

Leave a Review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X