-
Forberedelse30
-
Tilberedning15
-
Portioner4
-
Portions størrelseN/A
Plantedeller lavet med brune ris og markchampignoner. Gode på rugbrød eller med en god salat.
Ingredients
Svampe-ris-deller
Directions
Rens champignonerne og hak dem i en minihakker eller food processor, til de er i små stykker. Hak dem gerne i små portioner for at undgå, at nogle af dem bliver hakket for meget. Hak hvidløg og spinat. Steg hvidløg og svampe i lidt olie til svampene har afgivet deres væde. Tilsæt spinat og steg et par minutter.
Hak hørfrø i f.eks. en kaffekværn og kom dem i en halv dl. vand. Kom svampeblandingen i en skål og bland ris (100 g tørvægt), havregryn, mel, salt og cayennepeber samt hørfrøblandingen i. Rør farsen sammen. Kom ekstra mel i hvis den er for våd og ekstra vand hvis den er for tør. Sæt farsen til afkøling en halv time i køleskabet.
Form dellerne – brug ca. en spsk. til hver og tryk dem lidt flade. Steg dellerne på en pande i lidt olie, og vend dem gerne flere gange undervejs. Steges samlet 12-15 minutter.
You May Also Like
Svampe-ris-deller
Ingredients
Svampe-ris-deller
Follow The Directions
Rens champignonerne og hak dem i en minihakker eller food processor, til de er i små stykker. Hak dem gerne i små portioner for at undgå, at nogle af dem bliver hakket for meget. Hak hvidløg og spinat. Steg hvidløg og svampe i lidt olie til svampene har afgivet deres væde. Tilsæt spinat og steg et par minutter.
Hak hørfrø i f.eks. en kaffekværn og kom dem i en halv dl. vand. Kom svampeblandingen i en skål og bland ris (100 g tørvægt), havregryn, mel, salt og cayennepeber samt hørfrøblandingen i. Rør farsen sammen. Kom ekstra mel i hvis den er for våd og ekstra vand hvis den er for tør. Sæt farsen til afkøling en halv time i køleskabet.
Form dellerne – brug ca. en spsk. til hver og tryk dem lidt flade. Steg dellerne på en pande i lidt olie, og vend dem gerne flere gange undervejs. Steges samlet 12-15 minutter.
Leave a Review