Spaghetti a la Carbonara

  • Forberedelse
    30 min.
  • Tilberedning
    25 min.
  • Portioner
    4

Spaghetti a la Carbonara er et vegansk alternativ til den klassiske ret. Her anvendes blandt andet røget tofu til at give den røgede smag og en cremet sauce baseret på cashewnødder, så den minder om den oprindelige sauce. Ærterne giver både ekstra smag og farve til retten. Pynt gerne med ærteskud.

Ingredients

Spaghetti a la Carbonara

Cashew sauce

Directions

Step1

Skær tofu i tynde stykker så de kan steges sprøde. Østerhatte rives i stykker, og soltørrede tomater skæres i små stykker. Kom cashew nødder i varmt vand og lad dem ligge i blød i mindst 10 min.

Step2

Steg først tofuen i lidt olie fra glasset med soltørrede tomater i 8-10 min. Tilsæt østershatte og hakkede soltørrede tomater og steg videre i yderligere 8-10 min. til det hele er sprødt.

Step3

Hæld vandet fra cashewnødderne. Hæld cashewnødderne og de andre ingredienser til cashew saucen i en blender og blend et par minutter til der ikke er flere klumper. Kog spaghettien efter anvisningen. Lad de frosne ærter koge med de sidste par minutter. Hæld vandet fra spaghettien når den er klar. Tilsæt cashewsaucen og tofublandingen til gryden og varm igennem.

You May Also Like

Leave a Review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X