-
Forberedelse15
-
Tilberedning30
-
Portioner8
-
Portions størrelseN/A
Plantebaseret bolognesesauce til pasta. Her i en version med røde linser og solsikkekerner, men disse kan nemt byttes ud, ligesom der kan tilsættes næsten enhver grøntsag. God med tørristede peanuts og sprøde spirer som pynt.
Ingredients
Plantebolognese
Directions
Pil løg og hvidløg. Skær løget i kvarte. Kom begge slags løg i en foodprocessor og hak dem til små stykker. Kom dem i en stor gryde med et par spsk. olie og steg fem minutter.
Skræl gulerødderne og skær dem over et par gange. Kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.
Rens champignongerne, gerne mark-champignon, kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater til gryden. Hak solsikkekernerne i foodprocessoren, og tilsæt dem og resten af ingredienserne til gryden. Lad retten simre i en halv times tid, og kog den ønskede slags pasta imens.
You May Also Like
Plante-bolognese
Ingredients
Plantebolognese
Follow The Directions
Pil løg og hvidløg. Skær løget i kvarte. Kom begge slags løg i en foodprocessor og hak dem til små stykker. Kom dem i en stor gryde med et par spsk. olie og steg fem minutter.
Skræl gulerødderne og skær dem over et par gange. Kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.
Rens champignongerne, gerne mark-champignon, kom dem i foodprocessoren og hak dem i små stykker. Kom dem i gryden og steg videre et par minutter.
Tilsæt hakkede tomater til gryden. Hak solsikkekernerne i foodprocessoren, og tilsæt dem og resten af ingredienserne til gryden. Lad retten simre i en halv times tid, og kog den ønskede slags pasta imens.
Leave a Review