Pad thai

  • Forberedelse
    15 min.
  • Tilberedning
    20 min.
  • Portioner
    4
  • Portions størrelse
    N/A

Pad thai er den klassiske ret med stegte risnudler, masser af bønnespirer og finthakkede peanuts, og her tilsat smulret tofu.

Ingredients

Pad thai

Pad thai sauce

Directions

Step1

Kog nudlerne efter anvisning på posen.

Step2

Forbered pad thai saucen ved at blande ingredienserne godt sammen

Step3

Smuldr tofuen og steg den sprød i lidt olie.

Step4

Forbered peanuts og lime. Peanuts hakkes fint i minihakker til de er i fine stykker, men ikke så meget at de bliver til mel. Skær lime i både.

Step5

Skær gulderødder i fine stave. Skær forårsløg i tynde skiver. Steg begge dele i en wok i olie i et par minutter. Tilsæt de kogte nudler og steg et par minutter mere. Tilsæt bønnespirer og pad thai saucen. Rør godt rundt og steg videre 5 minutter. Bland tofuen i og vend godt rundt.

Step6

Anret på tallerkener og pynt med ekstra friske bønnespirer, samt peanuts og limebåde.

You May Also Like

Leave a Review

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

X